Activiteiten zomervakantie 2021

In de vakantieperiode organiseren we vier extra activiteiten:

Daarnaast kunt u in de zomer ook meedoen aan de volgende vaste activiteiten:

  • Beter bewegen (iedere dinsdagochtend van 10.30 tot 11.15 uur).
  • Creatieve ochtend (iedere donderdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur). Neem uw eigen werkstuk mee en ga er mee aan de slag onder genot van een kopje koffie/thee en een gezellig praatje met de andere deelnemers.
  • Warme lunch (iedere vrijdag). U kunt aanschuiven voor een warme 2-gangenlunch. Graag een dag van tevoren bij het Dorpshuis aanmelden. De kosten zijn € 4,50; met N-pas € 3,50
  • Wandelen (iedere vrijdag). De wandelgroep start om 10 uur. U kunt zo aansluiten.

Koffieconcert harp – 15 augustus

Een ode aan de Hollandse Waterlinie, op de harp. Harpiste Beate Loonstra toert met haar programma De Linie langs Waterlinieforten. In zes optredens van een half uur speelt ze in haar programma De Linie nieuwe muziekstukken rond het thema storm en stilte. De harp is sereen en kabbelend, maar ook groots, stormachtig en overweldigend. Net als de forten en de natuur van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Beate Loonstra is een veelzijdig musicus, wordt geroemd om haar enorme vertelkracht en speelde op NPO Radio4, met het Metropole Orkest, Cappella Amsterdam, op festival Tomorrowland en November Music.

Voorproefje: https://www.youtube.com/watch?v=YuW3AuXFX7E&t=28s

Wanneer: zondag 15 augustus (11.00 uur).
Kosten: deelname kost €2,-

Sport- en spelmiddag – 19 augustus

Deze sport-en spelmiddag is er voor álle leeftijden, dus voor jong en oud. Onder leiding van handbalster Esther Berg en met behulp van heel veel zachte ballen, kun je je uitleven in een gezellige, sportieve middag. Er is een grote keuze uit spelletjes en wedstrijdjes. Alles op je eigen niveau. Ook als je niets met sport of ballen hebt, kun je meedoen.
Wanneer: donderdag 19 augustus (13.30 uur).
Kosten: deelname is gratis.
Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten