Afhaalpunt biologische groente- en fruitpakketten

Het Dorpshuis is afhaalpunt voor biologische groente- en fruitpakketten van leverancier Odin, de grootste biologische voedselcoöperatie van Nederland. Het eten komt rechtstreeks van de boer, wordt zo onverpakt mogelijk geleverd en is 100% biologisch. Daarmee is het lekker, gezond en goed voor het milieu. Wij kiezen voor deze samenwerking met Odin omdat we het waardevol vinden als inwoners de kans hebben om dicht bij huis biologische groente en fruit af te halen.

Je kunt kiezen uit verschillende soorten tassen met groente en/of fruit. De tassen kosten tussen de 9 en 16,25 euro per week. Op de website van Odin lees je meer over de inhoud. Er worden recepten meegeleverd, zodat je inspiratie krijgt wat je met het pakket kunt bereiden.

Starten kan elke week

Wie meedoet, kan elke woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur de tas ophalen bij het Dorpshuis. In overleg kan ook een ander tijdstip worden afgesproken. Bij het ophalen van de tas kun je meteen je bestelling voor de week erop doorgeven.

Meedoen?

Je kunt je aanmelden via info@fortvreeswijk.nl. Wij nemen contact met je op om door te geven wanneer je de eerste tas kunt ophalen. Wil je eerst meer weten? Neem dan ook contact met ons op via de e-mail.

Afhaaladres

Wie meedoet kan wekelijks de gekozen tas afhalen bij het Dorpshuis Fort Vreeswijk: Fort Vreeswijk 1, 3433 ZZ Nieuwegein.

Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten