Fietstocht en salsadansen op Burendag (26 september)

Zondag 26 september vieren we Burendag. Op deze dag is er (extra) aandacht voor je buurt en je buren: samenkomen staat centraal. Het Dorpshuis organiseert twee activiteiten die dag: een fietstocht en het optreden van een salsaband.

Fietstocht

Er is een fietstocht van 40 kilometer uitgezet. De tocht brengt je langs prachtige objecten van de (werelderfgoed!) Nieuwe Hollandse Waterlinie en industrieel erfgoed aan de oevers van de Vaartse Rijn en het Merwedekanaal. Je kunt tussen 11.00 en 13.00 uur vertrekken vanaf het Dorpshuis. Daar eindigt de route ook weer. Nodig je je buren uit om mee te gaan, dan doen zij gratis mee.

Salsaband

Om 16.00 uur treedt Salsaband Salero uit Amsterdam op in het Dorpshuis. Het belooft een feest voor jong en oud te worden, met swingende muziek. Onder leiding van Minco Coenraad speelt Salero oude salsakrakers als Anacaona, Idilio en Sonambulo, maar ook nieuwe songs van de Spaanse band Tromboranga. Wie wil kan zelf meedoen en zo de basis-danspassen leren. Ook hier geldt: nodig je je buren uit om mee te gaan, dan doen zij gratis mee.

Kopje koffie/thee met wat lekkers

Ook wie niet meedoet aan een van de beide activiteiten is van harte welkom in het Dorpshuis. Buurtbewoners die tussen 13.30 en 16.00 uur langskomen krijgen een kopje koffie/thee met wat lekkers.

Praktische informatie

Wanneer: Zondag 26 september 2021
Waar: Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1, 3433 ZZ Nieuwegein)
Kosten: € 1,- voor de fietstocht (je ontvangt de route en een goody bag), € 2,- voor het salsadansen.
Aanmelden: Je kunt je t/m 23 september aanmelden door een e-mail te struren naar info@fortvreeswijk.nl (graag Fietstocht en/of Salsadansen vermelden in de onderwerpregel) of te bellen naar 06-21664918 (beheerteam Dorpshuis).

Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten