Ondersteuning bij het gebruik van laptop, tablet en telefoon

Vrijwilliger Henk Bleeker verzorgt een inloopspreekuur over het gebruik van laptops, tablets en telefoons. Elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur kun je in het Dorpshuis terecht met vragen. Voor velen kent een computer, tablet of telefoon geheimen. Vaak zijn de mogelijkheden niet helemaal duidelijk, en ook kun je bang zijn dat er iets fout kan gaan als je iets doet, of dat er gegevens verloren gaan. Samen met Henk kun je kijken hoe je je apparaat goed kan gebruiken.

Henk biedt ondersteuning bij praktische zaken zoals: hoe werkt je apparaat, welke programma’s/apps zijn handig om te gebruiken, hoe kan je beeldbellen of berichtjes versturen. De hulp van Henk kan je helpen om optimaal gebruik te maken van je apparaat, en kan de drempel verlagen om met iets nieuws aan de slag te gaan.  Weet Henk het antwoord op je vraag niet, dan kan hij zijn uitgebreide netwerk inschakelen. Het spreekuur is niet bedoeld voor het uitvoeren van reparaties of het oplossen van technische problemen.

Over Henk
Henk heeft een HBO-opleiding in de Informatica afgerond. In het werkzame leven had hij diverse functies zoals docent programmeertalen, systeemanalist, data architect, consultant en later managementfuncties in Sales en Marketing. Henk is 66 jaar, heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Toen hij op 1 januari jl. met pensioen ging besloot hij om iets te doen in het vrijwilligerswerk, het liefst in zijn vakgebied.

Praktische informatie

Wanneer? elke woensdag (10.00 – 12.00 uur)
Waar: Dorpshuis Fort Vreeswijk (ruimte Citadel)
Kosten: deelname is gratis
Aanmelden: niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

 

Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten