Optreden Trio Triest 28 november – geannuleerd

Door de aanscherping van de coronamaatregelen kan het optreden van Trio Triest helaas niet doorgaan. Het optreden wordt opnieuw gepland voor een later moment.

———————

Op zondag 28 november is er weer een cultureel optreden in het kader van Soep&Cultuur. Kom ook langs om te genieten van Trio Triest! In hun voorstelling delen zij alle narigheid, alle treurnis en al het verdriet dat hen is overkomen. Ze bezingen dit alles in prachtige levensliedjes die u tot tranen toe zullen beroeren en tegelijkertijd een lach op uw gezicht zullen toveren.

Tijdens Soep&Cultuur kun je voor € 2,50 genieten van een kopje huisgemaakte soep.

Over Trio Triest

Het trio bestaat uit Judith Spithoven, John Oostrom en Ad Elbertse. Alle drie zijn ze verbonden aan het onderwijs, ze delen hun creativiteit, humor en muzikaliteit. De teksten zijn geschreven door Ad Elbertse en de composities zijn van Mary van Helmondt en John Oostrom.

Controle op coronapas, en aanmelden verplicht

Er vindt voor dit optreden een controle plaats op de coronapas. Ook is het nodig om je vooraf aan te melden als je erbij wilt zijn. Dit doen we zodat we weten hoeveel mensen er komen. Op die manier kunnen we garanderen dat afstand houden mogelijk is.

Praktische informatie

Wanneerzondag 28 november 2021 (16.00-17.00 uur)
Waar: Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1, 3433 ZZ Nieuwegein)
Entree: € 2,-
Aanmelden: graag een bericht sturen aan info@fortvreeswijk.nl, of aanmelden bij de beheerder in het Dorpshuis (06-21664918).

 

Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten