Vreeswijk in beweging – activiteiten in nationale sportweek

Doe mee met de Sport- en Beweegweek van 21 tot en met 26 september!

Tijdens de Nationale Sportweek organiseert Vitaal Vreeswijk – een initiatief van het Dorpshuis – veel leuke sport- en beweegactiviteiten in Vreeswijk. Hieronder zie je wat we wanneer en voor wie organiseren. Laten we met z’n allen lekker gaan bewegen! Alle activiteiten vinden plaats op Fort Vreeswijk of starten daar.

* We vragen voor deze activiteiten een kleine bijdrage.

Vitaal Vreeswijk

Het Dorpshuis is met Vitaal Vreeswijk gestart om meer Vreeswijkers lekker te laten bewegen. Velen van ons hebben gemerkt hoe fijn bewegen is en dat je daar extra energie van krijgt. Ook zagen we dat veel mensen dat graag met anderen willen doen. Dat maakt het een stuk gezelliger! De Sport- en Beweegweek is een mix van activiteiten die sowieso al georganiseerd worden op het fort en nieuwe activiteiten. Zo is er voor iedereen wat wils!

Het blijft niet bij deze ene week! We organiseren graag meer van dit soort activiteiten, zodat iedereen blijft bewegen. Daar kunnen we nog wel wat hulp bij gebruiken. Wil je ook meehelpen of heb je een leuk idee om te organiseren? Stuur dan een berichtje naar vitaal@fortvreeswijk.nl of bel met Marjon (06-41668935).

 

Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten