Gluren bij de Buren

  • Zondag 5 februari | verschillende tijden
  • Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen

Gluren bij de Buren

Op zondag 5 februari doen we weer mee aan Gluren bij de Buren, het landelijke culturele evenement met optredens uit allerlei disciplines.

Er vinden dit jaar zelfs 2 verschillende optredens bij ons plaats:

Muziek: Margreet
Margreet is een singer-songwriter uit Werkhoven. Ze zingt van kinds af aan en schrijft nu haar eigen liedjes die ze begeleidt op de gitaar. Tijdens Gluren speelt ze akoestisch (versterkt) maar voor andere producties werkt ze samen met een producer (toetsenist) in Indonesië die arrangementen maakt van haar composities. Haar nummers staan op Spotify en Instagram. Margreet heeft een prachtig stemgeluid dat je niet onberoerd kan laten. Kom luisteren!!

Tijden optredens: 13.30, 15.00 en 16.30 uur.

Poëzie: Ingrid
Ingrid schrijft sinds een aantal jaar gedichten en geeft die in eigen beheer uit. Vandaag leest ze er diverse voor, startend met associaties op het thema “50 jaar Nieuwegein” tot het gedicht “De Kikker” die de link legt naar meer humor, en vervolgens meerdere inkijkjes in het onderwerp “Eten verbindt”.
Ingrid heeft een sterke link met Fort Vreeswijk gezien haar schoonmoeder hier achter de bar stond voordat de verbouwing plaatsvond, en daarnaast was haar schoonvader binnenvaartschipper in Vreeswijk dus ook de omgeving kent ze heel goed.
Laat je betoveren en meevoeren door haar teksten!

Tijden optredens: 12.45, 14.15 en 15.45 uur.

Gratis
Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van een optreden. Je kunt gewoon langskomen, vooraf aanmelden is niet nodig.

Meer optredens in Nieuwegein
Benieuwd welke optredens er nog meer plaatsvinden in Nieuwegein? Kijk dan eens op https://glurenbijdeburen.nl/nl/programma/nieuwegein.