Soep & Cultuur – Trio Troost

  • Zondag 30 oktober | 16.00-17.00 uur
  • Entree kost € 2,-
  • Geniet voor € 2,50 euro van een kop huisgemaakte soep
  • Aanmelden is niet nodig.

Soep & Cultuur - Trio Troost

Het muzikale Trio Troost, onder leiding van Vreeswijker Ad Elbertse, brengt met diverse liedjes een levensechte ode aan  “Ja zuster, nee zuster” en het “Schaep met de 5 pooten”.

Trio Troost

Met de gespeelde rollen als Zuster en Opa uit de musical ‘ Ja zuster, nee zuster’ nog vers in hun geheugen, vroegen Ad en Judith aan muzikant Peter of hij samen met hen ‘Trio Troost’ wilde vormen.Dat vond hij leuk en zo zijn zij, tijdens de eerste corona-lockdown, de straat op gegaan en hebben op allerlei plekken in de omgeving met de vrolijke liedjes een beetje troost en vooral ook humor in barre tijden aan de mensen geboden. Inmiddels hebben zij het programma ook uitgebreid met enkele “evergreens” uit “het Schaep met de vijf pooten”.

Kortom, een uurtje gezelligheid en meezingen waar het kan (uiteraard liever niet met de mond vol, maar wel uit volle borst), is met trio Troost gegarandeerd!

Soep & Cultuur
Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseren we Soep & Cultuur. We starten de middag met een voorstelling, en sluiten de middag af met een kop huisgemaakte soep.