Vacatures

Er zijn bij ons zo’n kleine 100 vrijwilligers werkzaam die allemaal naar eigen mogelijkheden en kunnen hun kennis en vaardigheden inzetten. Samen maken we het Dorpshuis tot een bruisende plek met veel verschillende activiteiten. Momenteel zoeken wij mensen voor de volgende activiteiten:

Medewerker Communicatie en PR

Om alles wat we doen onder de aandacht te brengen hebben we een website en een Facebookpagina en schrijven we o.a. voor de Beugelaer en het Kontakt/Molenkruier. Ook zetten we posters en flyers in. Vind je het leuk om stukjes te schrijven, onze website te beheren, posters te ontwerpen of te helpen deze te verspreiden? Dan zijn we op zoek naar jou! Je hoeft uiteraard niet alles te doen, we zijn al heel blij als je een van deze dingen wilt doen. De tijdsinvestering is lastig te zeggen, het hangt af van welke aspecten van de rol je gaat oppakken.

Technisch beheerder

Samen met de huidige technisch beheerder ben je verantwoordelijk voor het signaleren en oppakken van onderhoudstaken samen met het klussenteam, sleutelbeheer, overleggen met o.a. klussenteam en beheerteam, afspraken maken met monteurs over regulier onderhoud, en technische calamiteiten oppakken en zorgen voor de oplossing ervan. We zoeken iemand met een basiskennis van techniek, die bouwtekeningen kan lezen, en een actieve en signalerende houding heeft. Heb je zin om op een mooie locatie aan de slag te gaan waar het basisonderhoud op orde is, er een gezellig team is om mee samen te werken, en je vrijheid hebt om je tijd zelf in te delen en de vrijheid om werkzaamheden in te delen en uit te voeren binnen de geldende afspraken? Neem dan contact met ons op. Deze functie vraagt een tijdsinvestering van ongeveer 4 uur per week. Je kunt je tijd zelf indelen. Soms is het wel afhankelijk van afspraken met monteurs.

Organisatie pub quiz

In het verleden hadden we elke maand een pub quiz. Vanaf dit seizoen organiseren we de quiz één keer per twee maanden. We zijn op zoek naar een extra quizmaster: iemand die mee wil denken over de vragen, en de avond zelf wil (mede-)presenteren. Je staat er niet alleen voor: er is al een vrijwilliger die hieraan bijdraagt – en zij blijft het doen.

Organisatie filmmiddag en/of -avond

Een nieuw initiatief in het Dorpshuis: het houden van een filmmiddag (op dinsdag) en/of -avond (op vrijdag) voor volwassenen. Vind je het leuk om dit mee te organiseren? Je selecteert dan geschikte films en bent één keer per maand aanwezig om de bezoekers welkom te heten.

Interesse?

Heb je interesse om aan een van deze activiteiten bij te dragen, of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Carin van Meegen via vrijwilligerfortvreeswijk@gmail.com.