Biologische boodschappen Odin

Biologische boodschappen Odin

Wij zijn afhaalpunt voor groente- en fruittassen én alle andere boodschappen van de biologisch-dynamische supermarkt Odin. Je kunt de groente- en/of fruittassen afhalen op woensdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur. Als je andere boodschappen bestelt bij Odin, dan geldt hetzelfde afhaalmoment. We kunnen in overleg een ander tijdstip afspreken.

Groente- en fruittassen

Je kunt kiezen uit verschillende soorten groente- en/of fruittassen. Op www.odin.nl lees je wat er mogelijk is. De kosten hangen af van de tas die je kiest, en liggen tussen de € 9,- en € 16,25 euro per week. Op de website van Odin staan allerlei recepten, zodat je inspiratie krijgt wat je met de groente kunt bereiden. Wil je een tas bestellen? Laat het ons dan weten via info@fortvreeswijk.nl, dan regelen we je deelname.

Alle andere boodschappen

Op www.odin.nl vind je ook het volledige assortiment biologische boodschappen: van afwasmiddel tot kattenbrokken en etenswaren. Je kunt je op de website aanmelden, dan de boodschappen online bestellen en ze afhalen bij het Dorpshuis. Zie hier voor meer informatie.

Voor wie
Iedereen die graag biologische en biologisch-dynamische producten wil gebruiken.

Wanneer

De boodschappen worden op woensdagochtend aangeleverd bij het Dorpshuis. Je kunt ze die middag afhalen tussen 15.00-17.00 uur. In onderling overleg kan het ook op andere tijdstippen.

Meer informatie

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via info@fortvreeswijk.nl / 06 21664918.