Vrijwilligers gezocht

Wij zijn voor verschillende functies en activiteiten op zoek naar enthousiaste wijkbewoners die een steentje willen bijdrage aan een gezellig en actief Dorpshuis. vrijwilligers. Wij zoeken momenteel:

Leden voor de werkgroep KomFort
De werkgroep KomFort is verantwoordelijk voor de programmering van het Dorpshuis. Zij streven ernaar dat iedereen uit Vreeswijk iets kan doen in het Dorpshuis wat past bij de eigen interesses. De werkgroep is op zoek naar nieuwe mensen: wijkbewoners die mee willen werken aan een leuk en evenwichtig programma in het Dorpshuis. Een programma met veel variatie, voor alle leeftijden. De uitvoering van de activiteiten wordt meestal door andere vrijwilligers gedaan.

Beheerders
Een groep beheerders regelt de dagelijks gang van zaken binnen het Dorpshuis. Het team zorgt er samen voor dat de deuren van het Dorpshuis open zijn, dat er drankjes zijn, de telefoon opgenomen wordt en de ruimtes klaar zijn voor gebruik voor activiteiten of verhuur. Als beheerder ben je een dagdeel per week in het Dorpshuis aanwezig.

Barvrijwilligers
Het team van barvrijwilligers is op zoek naar nieuwe teamleden. Vind je het leuk om mensen te ontmoeten, ze te woord te staan tijdens samenkomsten en samen met een andere vrijwilliger tijdens die samenkomsten de bar te beheren dan is deze uitdaging echt iets voor jou. Er wordt gewerkt met een tweemaandelijks schema waar je zelf op in kunt vullen wanneer je beschikbaar bent. Je houdt de regie over je eigen agenda en bepaalt zelf je inzet aan vrijwilligersuren. De diensten zijn zowel op doordeweekse avonden als ook in het weekend. Eén tot twee bardiensten in die twee maanden wordt wel erg op prijs gesteld.

Coördinator en ondersteuners kinderactiviteiten
We zoeken zowel een coördinator als ondersteunende vrijwilligers die onze maandelijkse kinderactiviteit willen ondersteunen. Het is een goedlopende activiteit voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Momenteel kan de activiteit niet plaatsvinden door dit tekort aan vrijwilligers. Hou je van organiseren, en vind je het leuk om iets voor de kinderen in Vreeswijk te betekenen? Dan is de coördinerende rol wellicht iets voor je. Past dit niet maar vind je het wel leuk om tijdens de activiteit mee te helpen? Dat zijn we ook heel blij met je!

Interesse?
Heb je interesse  in een van deze functies stuur dan een bericht aan Carin van Meegen: vrijwilligerfortvreeswijk@gmail.com.