Oriëntatiecursus tekenen en schilderen

Elke donderdag van 9.30 tot 11.30 uur verzorgt Niny Zitman de oriëntatiecursus tekenen en schilderen in het Dorpshuis. In de cursus komen allerlei technieken aan bod. Elke deelnemer kiest uiteindelijk zijn favoriete materiaal om mee te werken. Zowel beginners als gevorderden kunnen deelnemen.

Over Niny Zitman
Niny is een professionele beeldend kunstenaar die haar opleiding heeft genoten aan de academie Artibus in Utrecht. Ze werkt al een aantal jaren afwisselend met houtskool, softpastel- , oliekrijt en acrylverf. ”Ik ben steeds op zoek naar details uit voorwerpen die mij boeien qua kleur, vorm en structuur. Door deze details sterk te vergroten, geeft dit een verrassend abstract werk. Ik geef mijn werk geen titels mee, zodat iedere kijker zijn eigen fantasie geheel zijn gang kan laten gaan.” Naast veel aandacht voor het maken van eigen werk heeft Niny altijd tijd vrij gemaakt om anderen het plezier van tekenen en schilderen bij te brengen.

Het is mogelijk om een kennismakingsles bij te wonen om te kijken of het iets voor je is.

Praktische informatie

Wanneer: elke donderdag van 9:30-11:30 uur.
Waar: Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1, 3433 ZZ Nieuwegein)
Kosten: Deelname kost € 19,50 euro per maand. N-pashouders betalen € 15,-.
Aanmeldeninfo@fortvreeswijk.nl (graag Cursus tekenen en schilderen vermelden in de onderwerpregel) of bel naar 06-21664918.

Reageren is niet mogelijk.

Meer berichten