Blokfluitensemble Huismuziek Delft

  • Zondag 30 april | 16.00-17.00 uur
  • Entree kost € 2,-
  • Geniet voor € 2,50 euro van een kop huisgemaakte soep
  • Aanmelden is niet nodig.

Soep & Cultuur - Blokfluitensemble Huismuziek Delft

Het blokfluitensemble van Huismuziek Delft bestaat uit 14 gevorderde blokfluitisten. Ze spelen op verschillende blokfluiten: sopranino, sopraan, alt, tenor, bas, grootbas en sub-bas. Het ensemble wordt geleid door Stieneke Kamp. Het brede repertoire varieert van muziek uit de middeleeuwen, renaissance en barok tot hedendaagse composities en wereldmuziek.

Samenspelen met het ensemble?
Wilde je altijd al eens in een orkest spelen, en heb je enige ervaring met een strijkinstrument of houten blaasinstrument? Dan bieden wij deze middag een mooie kans. Voorafgaand aan het concert is er een workshop van 14.30-15.30 uur waarin we samen met het ensemble eenvoudige meerstemmige muziek gaan spelen. Voor het meedoen aan deze activiteit vragen we een kleine bijdrage in de kosten: € 5-.
Meedoen? Meld je dan uiterlijk zondag 16 april aan door een e-mail te sturen naar info@fortvreeswijk.nl met vermelding van het instrument dat je bespeelt.

Soep & Cultuur
Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseren we Soep & Cultuur. We starten de middag met een voorstelling, en sluiten de middag af met een kop huisgemaakte soep.