Soep & Cultuur – Salero salsaband

  • Zondag 29 januari | 16.00-17.00 uur
  • Entree kost € 2,-
  • Geniet voor € 2,50 euro van een kop huisgemaakte soep
  • Aanmelden is niet nodig.

Soep & Cultuur - Salero Salsaband

Een nieuw kalenderjaar, dat we starten met een swingend salsa-optreden. Vorig jaar waren ze ook bij ons, de Amsterdamse salsaband Salero. Dat optreden was een groot succes. Kom je langs om te genieten van de heerlijke muziek? En, wie wil mag uiteraard meedansen.

Over Salero
Salero is een grote, swingende salsa-band uit Amsterdam. Al 20 jaar treden zij op en zorgen zij voor veel luister-en dansplezier. Onder leiding van Minco Coenraad speelt de band oude salsakrakers als Anacaona, Idilio en Sonambulo, maar ook nieuwe songs van de Spaanse band Tromboranga.

Zelf in een salsaband spelen?
Als ervaren salsa-bassist organiseert Minco Coenraad in samenwerking met het Muziekpakhuis in Amsterdam salsaworkshops, waarin je met de andere deelnemers een eigen salsaband vormt. De band bestaat uit percussie, piano, bas, zang, blaasinstrumenten, gitaar/tres, accordeon en eventueel viool.
Wie graag zelf in een salsaband wil spelen kan na afloop van het optreden contact opnemen met Minco Coenraad. Zie ook de website van het Muziekpakhuis.

Soep & Cultuur
Elke laatste zondag van de maand (16.00-17.00 uur) organiseren we Soep & Cultuur. We starten de middag met een voorstelling, en sluiten de middag af met een kop huisgemaakte soep.