Bijeenkomst: een uitvaart in Vreeswijk (geannuleerd)

  • 12 maart | 14.00-16.00 uur
  • De toegang is gratis
  • Graag vooraf aanmelden bij PCB

Deze themabijeenkomst wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum in het najaar. Neem bij vragen contact op met 030 2622244.
———————–

Je voelt je thuis in Vreeswijk en je hebt daar een heel leven opgebouwd met vrienden, kennissen, buren en misschien ook familie. Je wilt daar blijven wonen tot aan je dood, maar wat zijn de wensen en mogelijkheden nà je dood? Hoe kun je een uitvaart voorbereiden in jouw stijl, met Vreeswijkse elementen? En wat komt er verder allemaal kijken bij het organiseren van een uitvaart?

Informatiebijeenkomst 12 maart
Op dinsdag 12 maart houdt de Vreeswijkse uitvaartonderneming PCB Uitvaartzorg een informatiemiddag met als thema ‘Uitvaart in Vreeswijk’. De locatie is zorgvuldig gekozen bij het thema: het Dorpshuis. De aanvang is 14.00 uur, de verwachte eindtijd is 16.00 uur.

Aanmelden
Aanmelden voor deze middag kan door binnen te lopen bij de Afscheidswinkel (Dorpsstraat 6), telefonisch (030-2622244) of per e- mail (info@pcbuitvaartzorg.nl).

De toegang is gratis.

Over PCB Uitvaartzorg
PCB Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming met een uitvaartcentrum in Utrecht en een Afscheidswinkel op Dorpsstraat 6 in Vreeswijk.