Nieuwe huurders

Nieuwe huurders in het Dorpshuis

De ruimtes Tamboer en Kijkuit zijn sinds oktober allebei in gebruik als werkplek. En de Fortwachterswoning heeft een nieuwe huurder. We zijn heel blij met deze ontwikkelingen: de werkzaamheden van de huurders sluiten mooi aan bij wat wij als Dorpshuis willen bieden aan de wijk.

Miradora Massagepraktijk
In de Tamboer zit Miradora Massagepraktijk, van eigenaar Astrid van der Rassel. Astrid huurde al een ruimte in het Dorpshuis, maar door een interne verhuizing heeft ze nu een grote ruimte tot haar beschikking. Hierdoor kan ze haar werkzaamheden als massagetherapeut verder uitbreiden door niet alleen individuen te helpen maar ook met kleine groepen aan de slag te gaan. Massagetherapie kan bijv. helpen bij rug-, nek- en schouderklachten, vermoeidheid of stress. Meer weten over wat massagetherapie te bieden heeft? Kijk dan eens op www.miradoramassage.nl.

All Round Balance
In de Kijkuit werkt Jo Black. Zij heeft een praktijk voor holistische natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Voor Jo is het Dorpshuis een nieuwe stap: voorheen stond haar praktijk in Vianen. Holistische therapie kijkt naar geest, lichaam, ziel en alle emoties als één geheel en richt zich erop om de balans te herstellen. Ook biedt All Round Balance orthomoleculaire therapie, waarbij het draait om een optimale balans tussen vitamines en mineralen. Meer weten? Zie https://www.allroundbalance.nl.

Toekomstnu
In de Fortwachterswoning is Toekomstnu gevestigd, een dienstverlener die wil bijdragen aan een financieel bewust leven, financieel bewust ondernemen en werknemers die financieel bewust zijn en blijven. De missie van eigenaren Ineke Jochemsen en Richard Touker is om geldzaken voor iedereen begrijpelijk te maken en een goede relatie met geld te krijgen en te houden. Dan kunnen er bewuste keuzes gemaakt worden op het gebied van geld. Het duo werkt hierbij samen met verschillende freelance coaches en trainers. Kijk voor meer informatie op https://toekomstnu.nl.