Inloopmiddag

Inloopmiddag

Elke dinsdagmiddag organiseren we een inloop waarbij gezelligheid centraal staat. Je kunt eigen handwerk meenemen, of meedoen aan een spel zoals rummikub of kaarten. Gewoon gezellig samen praten kan natuurlijk ook.

Vrijwilliger Jolanda staat deze middag voor je klaar. Zij zorgt voor de gezelligheid en eventueel hulp bij het handwerken.

Handwerken voor het goede doel
Wie wil, kan handwerken voor het goede doel. Er zijn veel mensen in de wereld die het moeilijk hebben. Verschillende goede doelen en acties zamelen geld en spullen in. Om ook een steentje bij te dragen kun je op dinsdagmiddag breien en haken voor goede doelen zoals het Leger des Heils, de kledingbank en het Rode Kruis.

Voor wie
Iedereen die het leuk vindt om aan te schuiven, samen te praten of een activiteit te doen.

Wanneer
Elke dinsdag van 13.30-15.30 uur.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Je betaalt je eigen consumpties. Wij zorgen voor wat lekkers erbij. Wil je handwerken, neem dan s.v.p. je eigen wol/garen en andere benodigdheden mee.

Meer informatie/aanmelden
Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon langskomen.

Lunchcafé
Wie wil kan voor deze inloop deelnemen aan het lunchcafé (van 12.00-13.00 uur). De kosten bedragen € 5,- voor een tweegangenlunch. Voor het lunchcafé is aanmelden wel noodzakelijk. Dat kan via de beheerder van het Dorpshuis (06 21664918) tot 1 dag van tevoren.