Gezocht: mensen met tattoos

Tattoo-eigenaren gezocht!

Zondag 13 augustus zijn er levende kunstwerken te bewonderen op de
Museumwerf in Vreeswijk. Kunstwerken die vaak verborgen zijn onder een laag textiel worden deze zondag met trots getoond.

In de kunstwerken zijn uren en uren geïnvesteerd en ook heeft men er veel geld
voor over gehad. De tattoos zijn dan ook voor de eigenaar van grote betekenis.
Ieder kunstwerk heeft een verhaal, een verhaal dat verteld en gehoord mag worden. Iedere tattoo is heel persoonlijk. Je hebt mensen die dromen van een reusachtige draak op hun rug, en je hebt er die liever – tattoo per tattoo – een veelvoud aan ideeën op hun lijf laten tekenen.

Jouw tattoo op de catwalk
Ben jij ook trots op je tattoo en mag die wel eens in de schijnwerpers? Wil jij je tattoo dan komen showen en wil je ook je verhaal(tje) erbij vertellen? Stuur dan een mail naar tattoocatwalk@gmail.com en meld je vóór 26 juli aan. Vermeld in de mail: naam, leeftijd, betekenis van je tattoo en stuur bij voorkeur een foto mee.

Als dank voor je medewerking krijg je van ons een mooie foto van jouw tattoo en nodigen we je uit voor een rondvaart Vreeswijk vanaf de Museumwerf op zondag 13 augustus.

Jouw tattoo op de foto
Tijdens het evenement worden er, voor wie wil, professionele foto’s gemaakt van jouw tattoo. Een selectie van deze foto’s worden op een later tijdstip in de expositieruimte van de Museumwerf tentoongesteld.

Vind je het leuk als jouw tattoo in de foto-expositie te zien is? Stuur dan ook een mail naar tattoocatwalk@gmail.com  Je ontvangt dan van ons een aanmeldformulier.

Museumwerf en Dorpshuis
De Tattoo-catwalk wordt georganiseerd door Museumwerf Vreeswijk en het Dorpshuis Fort Vreeswijk in het kader van een uitgebreid programma: Zomer in Vreeswijk.