Activiteit voor inwoners uit Oekraïne

Boottocht, samen koken en samen eten - voor inwoners uit Oekraïne

<ЗАПРОШЕННЯ ДЛЯ ЖИТЕЛІВ УКРАЇНИ>

Ook Vreeswijk leeft in deze zware tijd mee met de tijdelijke inwoners uit Oekraïne.
Om even wat leuke afleiding te hebben nodigen we hen– en hun gezinnen –  graag uit voor een boottocht en een diner.

Data
Het Dorpshuis en de Museumwerf organiseren deze activiteit 4 keer: op 3, 10, 17 en 24 augustus. Het programma duurt elke keer van 14.00-19.00 uur. Een deel van het programma volgen kan ook.

  • 14.00 uur: ontvangst op Museumwerf Vreeswijk (Wierselaan 113, 3433 ZS Nieuwegein), inclusief een bezoek aan het museum daar
  • 15.00 uur: vaartocht
  • 17.00 uur: ontvangst in Dorpshuis Fort Vreeswijk (Fort Vreeswijk 1a, 3433 ZZ Nieuwegein) waar de maaltijd wordt bereid
  • 17.45 uur: gezamenlijke maaltijd (tot 19.00 uur)

Koken
We zoeken mensen uit Oekraïne die met de vrijwilligers van het Dorpshuis een maaltijd uit de Oekraïense keuken willen koken voor alle deelnemers.  Graag een bericht naar info@fortvreeswijk.nl.

Kosten
Deelname is gratis voor mensen uit Oekraïne.
Als er plaatsen over zijn aan tafel, dan zijn ook andere wijkbewoners van harte welkom om aan te schuiven bij het diner (voor € 2,50). Stuur een berichtje aan info@fortvreeswijk.nl als je daar interesse in hebt.

Aanmelden
Iedereen die contact heeft met inwoners uit Oekraïne is welkom om deze uitnodiging onder de aandacht te brengen en mensen te helpen met de aanmelding. Aanmelden kan door een bericht te sturen aan info@fortvreeswijk.nl. Geef daarbij s.v.p. aan op welke datum/data u mee wilt doen, en met hoeveel personen u komt. U kunt 1 keer deelnemen aan de vaartocht, en maximaal 2 keer aan het eten.